Om zo lang mogelijk van uw harde lenzen te kunnen profiteren dienen ze in optimale conditie gehouden te worden. Door uw harde lenzen regelmatig te reinigen gaan ze veel langer mee. Bovendien is dit hygiënischer voor uw ogen en zal dit de kans op een eventuele oogontsteking verminderen. Voor zachte lenzen is een Alles-in-één vloeistof vaak voldoende om de lenzen in optimale conditie te houden. De vloeistof van harde lenzen bestaat vaak uit 2 aparte vloeistoffen. U heeft een reinigingsvloeistof nodig speciaal om de harde lenzen schoon te maken. Daarnaast heeft u nog een aparte harde lenzen vloeistof nodig om ze in te bewaren, af te spoelen en om ze in te zetten. De trend van de laatste tijd is echter dat harde lenzen vloeistof ook in een Alles-in-één verpakking verkrijgbaar is. In samenwerking met Drogisterij.net hebben we een selectie gemaakt van de beste vloeistof voor harde lenzen.

Unicare lenzenvloeistof

Een zeer uitgekiende lenzenvloeistof die avn filtratie gesteriliseerd is. Hierdoor is de Unicare lenzenvloeistof zeer geschikt voor dagelijks gebruik om uw lenzen te reinigen, bewaren en om in te zetten. Dit alles-in-één product is geschikt voor alle soorten harde lenzen. Nu 2+1 gratis!

Boston Cleaner lenzenvloeistof

Een zeer goede conditioner speciaal voor moderne harde lenzen. Uw zuurstofdoorlatende harde lenzen worden optimaal gereinigd door dit product van Bausch & Lomb.

Boston Conditioning Solution

Deze lenzenvloeistof met conditioning solution is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Doordat Bausch & Lomb een iets dikkere vloeistof gebruikt wordt het dragen van harde lenzen veel comfortabeler. Ook kunt u met de Boston Conditioning Solution langer uw lenzen dragen zonder dat het vervelend aan zal voelen.

Bausch & Lomb Lenzenvloeistof voor harde en zuurstofdoorlatende lenzen

Speciaal voor het desinfecteren, bewaren en bevochtigen van uw zuurstofdoorlatende harde lenzen. De lenzen worden met dit product van Bausch & Lomb zeer comfortabel ingezet.

Meer producten en informatie is te vinden op de website van Drogisterij.net.